Om os

Hvorfor blev Garn Guiden startet?

I Danmark har vi adskillige garn forhandlere, hvoraf de fleste sælger de præcis samme produkter. Markedet er stort, og der er mange produkter. Faktisk har nogen af de større online garn forhandlere flere end 30.000 forskellige varer. Det er naturligvis ikke altsammen garn, men størstedelen er.

Derfor kan det være utroligt uoverskueligt at få et overblik over priser, fordele, fragt, og andre omkostninger. Hos Garn Guiden forsøger vi at gøre det danske garn marked mere transparent. Sådan at du, og andre, garn forbrugere kan finde det bedste garn.

I vores sammenligninger kigger vi blandt andet på diverse forhandlere’s handelsbetingelser, priser samt andet.

Guide Guiden Hjælper dig

Formålet med Garn Guiden er således at hjælpe dig med at købe garn til de billigste priser og vilkår. Man kan nemlig let lade sig snyde, og simpelt gå ud fra at de store er de billigste. Dette er også ofte tilfældet, men faktisk ikke altid.

I nogle tilfælde kan du finde garn tilbud og rabatter, hvor du kan spare 90% og mere. Men hvis det sælges på den mindre forhandler er det svært at finde ud af det. Det skyldes naturligvis at deres markedsføringsbudget er mindre end de store spillere.

Vi forsøger altså at give dig dig fulde oversigt, sådan at selv de mindre forhandlere kan blive set. Det er gavnligt for dig, da du får mere for pengene, men det betyder også alle forhandlere får en fair vurdering. En vurdering som ikke kun er baseret på hvor stort et markedsføringsbudget de har.

Garn Guides Og Forklaringer

Derudover er der også en masse ubesvarede spørgsmål omkring garn. Det kan eksempelvis være forskellen på diverse garn, samt grunden til en type er dyrere end en anden. Her får du altså igen en uafhængig vurdering af garn og hvorvidt priserne er det værd.

I denne sammenhæng ønsker vi også at tilbyde strikke og hækle guides. Garn er nu engang ikke meget værd, ved mindre man har noget at strikke. Det kan være besværligt hvis man ikke har prøvet det før.

Så denne side indeholder også en række strikkeopskrifter og hækleopskrifter, så du kan drage nytte af dit garn. Vi ønsker du skal have noget for pengene, og det indebærer også guides og tutorials på hvordan du gør det.


Hvem er vi?

På Garn Guiden er vi et lille hold af af garn strik og hækling enthusiaster, som ønsker at gøre din oplevelse bedre. Her kan du se vores skribenter, og lidt om dem selv.

Anna Christensen

Hej, mit navn er Anna Christensen. Jeg har strikket og hæklet i årevis, da jeg syns det er en rigtig sjov og afstressende hobby. Igennem denne tid har jeg naturligvis også lært en masse om garn.

Alt lige fra kvaliteten af garn, mærkerne, priserne, og har sågar også handlet på næsten alle Danmarks garn forhandlere. Derudover arbejder jeg som ejendomsmægler i en mindre by. Her bor jeg sammen med mine 2 børn.

De er ikke selv kommet igang med at strikke eller hækle endnu, men det må kun være et spørgsmål om tid.